BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

C L I C K . T H I S . D O M O . T O . F O L L O W

Thursday, July 14, 2011

Akuu Nakk Cakap Nehh . Akuuu Rase . Akuu Daa Tak rapat gn kau . and . akuu rase macam nak give up , coz akuu penadd , lovee akuu kat kau . dahh kurang 1 , weeheee . dalam berjuta-2 ! now , da kurang 1 . and . suke hatii kauu . kauu nk tambah or kurang kan lagii , sory ,  aku takk mcm yg laen . tak perfect . but . ILY . akuu penadd lahh nk ckp ILY kat kau .daa muakk . aku nk ckp I sayang You . wewitt ! hhaXD , NITES . BEII-2 <3

TEGOK ATS TU :) tadii akuu post kat group aku gn die , group aku gn die ? yess ~ dalam group tuu . aku gn die je :)) akuu sekarang blur .  nk tulis apeh hha !! . malam nii aku nages lagii :') aku cngeng , aku tau lah !! takyahh nak gelak sagat ! hha ~ tadii . aku carik sys rara ye fb . tbe-2 . leyh TERJUMPE FB RYAN DINA , DINO ? Papee jelaa . akuu takk tauu ap name die . HHO . okay , bie aku ade byak fb , aku tak tau brape byak die ade . then , aku pelik . asal takde frenlist dlm fb bie aku agii 1 . FB SI SKEMA . just ade katt AD VER AP NTAH , name FB die , Okayy , akuu suke pikii NGTVE KAN ? soo akuu piki . MYBE AKU JUST TAU PASS FB SI SKEMA JE . YG LAEN TAK TAU . HHO .

BUT ................
DEGAN KEPANDAYAN SAIA ! SAIA DAPAT BUKAK FB adi vestclas ??? ap ntah ~ . WLOPON biee saia takk bagi pass gn email , mcm mnee aku tahu ? haahaa ~ ade lahh ! whats ? TKYAH NK RASEA SAGAT ? erkkk . watt theee hell luu nkk sagat-2 ??? wkakka xD 

okayy . diee adee frenlist gan RYAN DANI , soo tegok jelaa . WELL . AKU STLKER TERHEBAT KAN ?! WKAKAKA XD

okayy . cm fuck . aku leyh terdlete ap aku taip . bdoo ! aku daa lupee ==' huh !!  okayy ~ soo tegok lah fb ryan dani . BUT ASAL EWK ? DIE TAKDE DLM FRENLIST FB SI SKEMA ? JUST ADE KAT ADII VER ap ntaaa ??! thenn tegok wall RYAN DANI , ouhh ,, okayy . eynaa OMAR ? aku check kat fb SI SKEMA ALEK . diee dahh takde dlm fren list biee . kat fb adii v pown takde . biee remove die ? then add die kat RYAN DANI ? erkk ~ ke die yg add ? ckp takk shuke die . sampai nk hide berbagai-2 . OKAYY  . whateverr ..

THEN OUT . bukak aku puyee . mcm biase .


AKU MMG SUKE MNGGU , AKU TNGGU DIE UNLINE . COL . TEXT AKU . COL AND TEXT ? EKK . TNYE DIE . UNLINE . ADE LAH ~ 


TOO JEWP . AKU MMG SUKE SAKET KN HATI DIE :) )

No comments:

Post a Comment

kumenn laaah ^^